Aie Skincare

Identity

Uuden, suomalaisen, ekologisen luksus-ihonhoitosarjan kohderyhmänä ovat Euroopan markkinoiden aivan maksukykyisimmät ja samalla kaiken nähneet kuluttajat. Kestävästi tuotettua ja globaalisti houkuttavaa luksus-ihonhoitoa ei oltu Suomesta ennen viety maailmalle. Meidän oli erotuttava eduksemme sekä teollisesta luksuksesta että perinteisestä eko-kosmetiikasta. Loimme ilmeeltään, käytökseltään ja ytimeltään vahvan identiteetin, joka toteuttaa AIEn lupausta ”look beauty in the eye and define your own terms”.

Ilmeessä yhdistyvät vahva typografia, suomalais-skandinaavinen selkeälinjaisuus, nestemäisen kullan ennalta-arvaamattomat kuviot sekä vahva valokuvallinen ilmaisu. AIE on kuin kuluttajiensa kuva — ihminen, joka tekee omat valintansa ja uskaltaa kulkea omaa tietään itsevarmoin edelläkävijän askelin.

 
 

AIE_VH_CONTENT_4.jpg
 
AIE_VH_CONTENT2.jpg
 
AIE_VH_CONTENT7.jpg
 
AIE_VH_CONTENT_3.jpg
 
 
 
 

Concept

AIEn ilme edustaa vahvaa omaehtoisuutta, erottuvuutta, ja kykyä ilmaista AIE-brändin syvintä olemusta — avantgardistisen kapinallista, luontoa kunnioittavaa kauneuskäsitystä. Ambigrammiin eli kaikkiin suuntiin luettavissa olevaan tekstiin perustuva logo, harkitun ekspressiivinen kirjasin ja voimakkaisiin valokuviin pohjautuva ilme täydentyy välimerellisin tehostevärein ja nestemäisen kullan sekä eteeristen öljyjen synnyttämin tunnuskuvioin.

Valokuvamaailmassa yhdistyvät vahvat lähikuvat oman arvonsa tuntevista, itsevarmoista naisista sekä maisema- ja yksityiskohta raaka-aineiden kasvupaikkojen karu luonnonkauneus — jokainen henkilökuva henkii avantgardistista uskallusta ja erottuvuutta.

 
 
 
AIE_VH_CONTENT7.jpg
AIE_VH_CONTENT13.jpg
 
 
 
AIE_VH_CONTENT_32.jpg